LiveRoof

LiveRoof

Ieder project is uniek. Het verdient een uniek, groen dak.
Groene daken zijn niet voor alles en iedereen hetzelfde. Daarom evalueren onze ervaren lokale vertegenwoordigers graag het gewenste groene dak van je project en doen ze aanbevelingen wat betreft begroeide daksystemen en planten op basis van de specifieke omstandigheden.

LiveRoof is een bewezen en gepatenteerd hybride groenedaksysteem dat wereldwijd geïnstalleerd is op miljoenen vierkante meters in meer dan duizend projecten. Aannemers vertrouwen LiveRoof, omdat we in onze producten geloven en deze de beste algemene waarde bieden voor het leven van het begroeide dak. Met twintig groeilocaties in de VS en Canada zijn we toegewijd aan duurzame, lokale productie en aan de beste klantenservice in deze sector.

LiveRoof-systemen bieden diverse plantopties met vier systeemdieptes (van 2,5″ tot 8″). We hebben een flinke catalogus met RoofTop Proven™ plantenkeuzes, waarvan er veel speciaal voor de omstandigheden van een dakomgeving geteeld en geselecteerd zijn.

We hebben een gepatenteerd, hybride, modulair systeem ontwikkeld dat de beste eigenschappen combineert van alle bestaande soorten dakbedekkingen voor groene daken. LiveRoof biedt de natuurlijke functie en schoonheid van levende daksystemen die op de locaties worden opgebouwd, maar dan zonder de uitgebreide blijvende kosten van rijping. LiveRoof biedt snelle installatie door te werken met modules, maar dit zorgt niet voor rasterlijnen of compartimentering van grond. LiveRoof-systemen bieden de prevegetatie van tapijt- of graszode-achtige groenedaksystemen, maar dan wel met een breder plantpalet en zonder dat er veel bewatering en onderhoud nodig is, zoals bij matsystemen.