Over Dutch Greenroof

Over Dutch Greenroof

Wie zijn wij?

Dutch Greenroof is een handelskwekerij in groendaken. Tot ons assortiment behoren onder meer sedummatten, -pluggen en –stekken. Onze kwaliteitseisen zijn hoog. Door onze sedumproducten zelf te kweken, kunnen we de kwaliteit ervan garanderen.

Wij leveren een compleet pakket. Dus ook alle materialen die nodig zijn voor de aanleg van een groendak zijn bij ons verkrijgbaar. Denk aan daktuinsubstraten, diverse soorten drainagematten, dakrand-profielen enzovoorts. En wilt u dat wij ook de aanleg van uw groendak verzorgen? Geen probleem. Onze partner Groenkreatief Markvoort doet dit graag voor u.

Kwekerij

In 2015 zijn we gestart met onze kwekerij, gelegen aan de westkant van Holten. Hier wordt de basis gelegd voor uw groendak. Dat doen we met veel passie en plezier. Wij staan voor een bepaalde kwaliteit en houden die vanaf het begin af aan nauwlettend in het oog. Dat begint al bij het zaaien van de plantjes. Na ongeveer een jaar zijn de plantjes klaar voor gebruik en kunnen ze worden afgeleverd als mat of als pluggen. Ook kweken we in cassettes, zoals het Ecopan-systeem en het Topgreen-systeem, waarmee we hellende daken kunnen beplanten.

De kwekerij is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelweg A1, de N344 en de N332. Dit maakt een snelle levering van uw product mogelijk.

Aanleg en onderhoud

Indien gewenst kunnen we u alle zorgen rondom uw groendak uit handen nemen. Van het kweken ervan tot het transport, de aanleg en het onderhoud. De aanleg en het onderhoud wordt verzorgd door onze partner Groenkreatief Markvoort. Zij kennen onze producten door en door en weten exact hoe ze ermee om moeten gaan.

Laatste nieuws

Handelskwekerij Dutch Greenroof vermarkt exclusief Amerikaans groenedaksysteem