Aanleg, onderhoud en Garanties groendaken

Aanleg en onderhoud

Indien gewenst kunnen we u alle zorgen rondom uw groendak uit handen nemen. Van het kweken ervan tot het transport, de aanleg en het onderhoud. De aanleg en het onderhoud worden verzorgd door onze partners. Zij kennen onze producten door en door en weten exact hoe ze ermee om moeten gaan.

Garanties

Dutch Greenroof en haar partners werken volgens de normen van de FLL-VBB. Hierin staat exact beschreven waar groendaken aan moeten voldoen. Pas wanneer de aannemer, de dakdekker het werk tijdens de installatie van het groendak hebben voldaan en wanneer er volgens de normen een groendak is aangelegd kunnen wij met onze partners garantie afgeven middels een garantieonderhoudscontract.

Pas nadat het groendak op de juiste manier geplaatst is, maar ook (mechanische) constructieve installaties die vooraf en op de juiste manier door de aannemer of dakdekker geplaatst dienen worden kunnen wij met onze partners garantie afgeven.

Wanneer de normen niet worden toegepast, constructieve eisen worden weggelaten of aanbevelingen worden weggelaten, zijn Dutch Greenroof en haar partners niet aansprakelijk voor eventuele schade.