Wie zijn wij

Wie zijn wij

Dutch Greenroof is een handelskwekerij in groendaken. Tot ons assortiment behoren onder meer sedummatten, sedumpluggen en sedumstekken. Onze kwaliteitseisen zijn hoog. Door onze sedumproducten zelf te kweken, kunnen we de kwaliteit ervan garanderen.

Naast onder meer sedummatten, sedumpluggen en sedumstekken leveren wij een compleet pakket. Dus ook alle materialen die nodig zijn voor de aanleg van een groendak zijn bij ons verkrijgbaar. Denk aan daktuinsubstraten, diverse soorten drainagematten, dakrand L-profielen enzovoorts.

Wilt u dat wij ook de aanleg -en onderhoud van uw groendak verzorgen? Geen probleem. Onze partner Groenkreatief Markvoort doet dit graag voor u.

Kwekerij

In 2015 zijn we gestart met onze kwekerij, gelegen aan de westkant van Holten. Hier wordt de basis gelegd voor uw groendak. Dat doen we met veel passie en plezier. Wij staan voor een bepaalde kwaliteit en houden die vanaf het begin af aan nauwlettend in het oog. Dat begint al bij het zaaien van de plantjes. Na ongeveer een jaar zijn de plantjes klaar voor gebruik en kunnen ze worden afgeleverd als mat of als pluggen. Ook kweken we in cassettes, zoals het Topgreen-systeem, waarmee we zowel vlakke als  hellende daken kunnen beplanten.

De kwekerij is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelweg A1, de N344 en de N332. Dit maakt een snelle levering van uw product mogelijk.